Sa ciljem da dolazak stomatologu ne bude ružno iskustvo, da se ne osećate kao pacijent koji posećuje lekara već da dolazak stomatologu doživite kao odlazak kod prijatelja , 2008-e smo otvorili stomatološku ordinaciju DENTIC. Birali smo lokaciju koja se lako nalazi, gde ima parkinga, ili gde se nećete mnogo šetati od autobuskog stajališta gradskog prevoza do nas, sve u cilju da uštedimo Vaše vreme. Vodili smo računa i da se lepo osećate u prijatnom enterijeru.

Naravno, posebnu pažnju smo posvetili odabiru stomatološke opreme, sve u cilju što prijatnijeg doživljaja dok terapija traje kao i mogućnostima koja ona pruža u smislu ponude najmodernijih stomatoloških tretmana.

Materijali koji se koriste u DENTIC ordinaciji su najnovije generacije te se njima dobijaju vrhunski estecki i funkcionalni rezultati. Napominjemo da bezbolna stomatologija postoji, i da ukoliko to niste doživeli, doživite kod nas .

Za što bolji rezultat i vaš lepši osmeh, ordinacija sarađuje sa renomiranim zubotehničkim laboratorijama.

 

Vaš doktor...

Dr. Bojan Stevanović, rođen 1979. U Prištini. Stomatološki fakultet završio u Nišu 2006. Nakon završenih studija obavio pripravnički staž u Vojnoj Bolnici Niš. Pored stomatologije, trenira aikido i bavi se  slikarstvom.  Govori engleski jezik. Posebne oblasti stomatologije za koje se interesuje su estetske intervencije i oralna hirurgija.